Rovus Nano линија

Го штити секој дел од вашиот дом

Nano Line Product

Искусете ефикасно длабинско чистење до нано ниво

 

Иновативната Rovus Nano линија е следниот чекор кон еволуцијата во чистењето. Поздрав и побезбеден дом е само на чекор од вас, HEPA H13 филтерот ги заробува дури и најситните нано честички со 99,95 % ефикасност, создавајќи чист и безбеден воздух без иритации.

 
 
  • Елиминираат до 99,9% од бактериите и вирусите

  • Еколошки

  • Економични

 
 

Нано честичките се секаде околу нас, во воздухот кој го дишеме, во креветот во кој спиеме и на подот каде си играат нашите деца.

Филтер за побезбедна средина

 

Нано честичките се заробуваат додека се движат во водухот и доаѓаат премногу блиску до влакната на филтерот и се заробуваат со пресретнување,  другите се заробуваат со дифузија - честичките се судруваат една со друга и се всмукуваат во влакната на ХЕПА филтерот.

 
 

ХЕПА филтрацијата ги заробува дури и најситните честички, како прашина, микроби и алергени до PM 2.5 големина и може да го исчисти воздухот со 99,95 % ефикасност.

 
 

Специјален, антибактериски третман на навлаката кој спречува развивање на бактерии на филтерот. На овој начин, ќе бидете сигурни дека нема да се појават непријатни мириси од филтерот.

 
 

Споредба на ХЕПА и обичен филтер

 

Обичните филтри ги заробуваат честичките до 0,12 микрометри, додека ХЕПА филтерот може да ги зароби и помалите - до 0,01 микрометри.

Здравствени предности од филтрација на воздухот

Спорите на мувла, првутот од милениците и другите нечистотии се едни од водечките причини за напади на алергија и астма. HEPA H13 филтрацијата ви овозможува тие иритирачки честички да се отстранат од воздухот кој го дишете, правејќи го поздрав.

 
 
Отстранува 99,95 проценти од нечистотиите од воздухот

Еден филтер се класифицира како HEPA H13 само ако исполнува одредени стандарди. Доколку има способност да ги елиминра речиси сите нечистотии од воздухот. Создадете средина без алергии, микроби, бактерии и мириси со оваа нова технологија за нано филтрација.

 
 

Подготвени сте да ги искусите сите предности на ефикасната ХЕПА филтрација со Rovus?