Rovus Nano линија

Го штити секој дел од вашиот дом

Nano Line Product

Искусте ефикасно длабинско чистење до нано ниво

 

Иновативната Rovus Nano линија е следниот чекор во еволуцијата на чистењето. Поздрав и побезбеден дом е само на неколку чекори од вас. UV-C светлината ефикасно ги уништува нано организмите со 99,9 % ефикасност.

 
 
  • Елиминира до 99,9% од бактериите и вирусите

  • Еколошки

  • Економични

 
 

Создадете побезбедна средина во домот

 

Микроорганизмите се присутни во воздухот и на вашите површини, како вируси, бактерии и мувла, можат да го нарушат вашето здравје и да го контаминираат подот, креветот, каучот или воздухот. UV-C светлината се апросбира во ДНК-та на микроорганизмите, ја уништува нивната струкутра и ги деактивира живите клетки. Вирусите имаат едноставна структура, па, тие се првите кои се уништуваат. UV-C светлината овозможува длабинско дезинфицирање. Вирусите, бактериите и габите се елиминираат а површините се дезинфицирани.

 
 

Спијте без бубачки во креветот

 

Поради тоа што UV-C светлината навлегува длабоко во површината, вие ќе можете да спиете без бубачки во креветот. Вирусите, бактериите, мувлата и габите се истори. Создадете безбедна средина за спиење за вас и вашето семејество. Спијте подобро, дишете подобро.

 
 
Дали знаевте?

Микроорганизмите не можат да развијат отпорност на UV-C светлината. Таа е еколошка, бидејќи не е потребно додавање на хемикалии. Ставете ја добросостојбата на вашето семејство на прво место и создададете здрава средина за живеење.

Подготвени сте да ги искусите предностите на UV-C светлината со Rovus?