Rovus 360 line

Rovus
360 линија

Clean anything

Чистете
каде што ви е потребно.

Искусете сè.

Vacuum anything

Всмукајте
каде што ви е потребно.

Искусете сè.

Pump anything

Надувајте
сè што ви е потребно.

Искусете сè.

ИСЧИСТЕТЕ, НАДУВАЈТЕ, ВСМУКАЈТЕ СÈ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО. ИСКУСЕТЕ СÈ.

Rovus 360 линијата е паметно дизајнирана линија со производи кои ја делат истата батерија или истата основна единица.

  • БЕЗЖИЧНИ

  • ПРЕНОСЛИВИ

  • МОЌНИ

КОРИСТЕТЕ ГИ СЕКАДЕ. ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ. ИЗБЕРЕТЕ ГО ДОДАТОКОТ КОЈ ВИ Е ПОТРЕБЕН

Главната единица и батеријата од 2000 mAh ги поврзуваат овие производи за чистење, дување и всмукување.

Заедно, сочинуваат сет од безжични и преносливи алатки, кои ќе ви помогнат да ја завршите работата каде и да сте, во било кое време.

Anywhere

Моќта на чистењето со апарат за миење по притисок, каде и да ви е потребна

Зголемете ја моќта на чистењето со овој безжичен апарат за миење под притисок со црево кое може да повлече вода од шише, кофа, река или друг извор на вода, дома или надвор, каде и да ви е потребно. Моќниот мотор испорачува 22 бари притисок кој можете да го насочите директно за да можете да ја исчистите секоја нечистотија, со сет кој вклучува и сад за средство за чистење, за потврдокорните нечистотии.

7.990 ден.

Моќ на всмукување во вашите раце

Оваа рачна правосмукалка е компактна, но, моќна, нудејќи до 30 минути работа со едно полнење со 5 kPa моќ на всмукување, доволна за брзо да ја исчистите секоја нечистотија или нередот кој секој ден се создава во домот. Безжичниот дизајн значи дека можете да ја користите и носите секаде – дома, во автомобилот, во гаражата или канцеларијата, дури и на кампување.

1.290 ден.

Надувајте, издувајте или проверете го притисокот со леснотија и без жици

Компресорот за воздух работи со главната единица од Rovus 360 Безжичниот апарат за миење под притисок и може да се користи секаде и во секое време кога ќе имате потреба безбедно да надувате или издувате нешто или да го измерите точниот притисок, без потреба од електрична енергија.

1.690 ден.

Задоволни корисници

  • Особено ми се допаѓа тоа што можат да го ставам во ранецот и да одам да возам точак по планините, на овој начин, можам да го исчистам точакот кога ќе. Чисто и практично.

  • Ве очекува долг пат со вашите деца? Тие ќе јадат по пат, го знаете тоа. Трошки ќе има насекаде. Веќе не треба да се грижите за тоа, бидејќи Рачната правосмукалка секогаш може да биде со вас и можете да ја полните ако се испразни батеријата.

  • Целиот мој живот кампувам и сега конечно можам да го надувам душекот на кој спијам, да го исчистам шаторот и да се ослободам од лисјата пред да си одам дома. И за ова ми е потребно само шише вода. Без чешма. Батеријата совршено си ја врши работата.