Rovus Nano линија

Го штити секој дел од вашиот дом

Nano Line Product

Искусете го ефикасното длабинско чистење до нано ниво

 

Иновативната Rovus Nano линија е следниот чекор кон еволуцијата во чистењето. Ефикасно, еколошки производи кои штедат пари ќе создадат подобар, почист и побезбеден дом за ваш и вашето семејство.

 
 
  • Елиминира до 99,9% од бактериите и вирусите

  • Еколошки

  • Економични

 
 

Четири системи, ефикасни технологии и најдобрата моќ во чистењето - Rovus nano линијата ви овозможува да обезбедите поздрава, побезбедна и попријатна средина.

 
Nano пареа

Nano честичките се невидливи за вашите очи, но, може да бидат шт етни. Напредната нано технологија ја користи моќта на природата за да уништи 99,95% од бактериите и микробите. Поради нивната нано големина, Rovus nano технологијата лесно ги испарува честичките, навлегувајќи длабоко до нано ниво на материјалите. Ги елиминира бактериите на ниво на кое обичната пареа на може да достигне=.

Технологија на nano пареа

Nano пареа

 
 
HEPA H13 филтрација

Опасностите кои се скриени во воздухот и го опкружуват вашиот дом бараат решение од 360°. Висококвалитетниот HEPA 13 филтер, нуди до 99,95 % ефикасност и ги заробува и најситните нано честички, додека допонителниот антибактериски третман ги елиминира невидливите опасности и создава побезбеден дом.

Го штити вашиот дом

HEPA H13 филтрација

 
 
 
Јонизација

Прашината, бактериите, поленот, чадот и другите алергени се некои од честичките кои се наоѓаат во вашиот дом. Создавањето на негативни јони и отстранување на позитивните јони од циркулација, создава побезбедна средина. Rovus nano линијата произведува најквалитетни негативни јони. Тие го вадат хидрогениот од протеинската обвивка на вирусот и лесно ги елиминираат без употреба на хемикалии. Отстранување микроби и алергени на 100% безбеден, здрав и еколошки начин.

Создадете безбедна средина

Јонизација

 
 
UV-C светлина

Нано честичките ги има насекаде, во воздухот кој го дишеме, на површините, дури и во креветот. UV-C светлината уништува 99,9 % од микроорганизмите при контакт, отстранувајќи ги невидливите опасности во вашиот дом. Создадете безбеден дом, без вируси и бактерии, за добросостојбата на вашето семејество.

Спијте без грижи

UV-C light

 
 
 

Подготвени сте да ги искусите предностите на производите од ефикасната Rovus Nano линија?