Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Плаќање на рати, без камата

Производот го плаќате при приемот на пратката во готово.

Доколку сакате, производот можете да го платите на рати, со кредитна картичка, според договорот кој го имате со банката.

Одлична можност за купување на рати имате преку НЛБ Тутунска Банка и Стопанска Банка АД Скопје.

Нарачајте го омилениот производ од брендовите Top Shop, Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx и плаќајте до 12 рати, БЕЗ КАМАТА.

Важи за сите ВИЗА кредитни картички на Стопанска Банка и кредитните картички на НЛБ Тутунска Банка.