Нема производи во вашата кошничка.

Правила за корисниците

Сите цени во оваа web-продавница се конечни на денот на нарачката и во нив веќе е вклучен ДДВ. Сите цени се изразени во денари.

Нарачаните производи што во моментот се на залиха, ќе ви бидат испорачани во период најдоцна до 10 работни дена, на домашна адреса или во локалната пошта.

Во договор со нашите агенти, нарачаните производи можете да ги подигнете и во продавницата која ќе ви ја наведат нашите агенти.

Трошоците за испорака се на товар на нарачателот. Производот и поштенските трошоци ќе ги платите на денот на испорачување на производот.

По комплетирањето на нарачката, истотака ќе добиете e-mail порака за потврда, која ќе ги содржи деталите од нарачката.

Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети, како и фискалната сметка за производот или сметко потврдата.

Парите ќе ви бидат вратени на вашата трансакциска сметка. Производите нарачани во оваа web-продавница ќе ви бидат испорачани преку ЈП „Македонски Пошта“„ или преку нашата доставна служба. Ако производот е во моментот на залиха, ќе ви биде испорачан во период најдоцна до 10 работни дена по нарачувањето. Ако производот не може да ви биде испорачан, ќе биде контактирани со употреба на податоците кои сте ги специфицирале во нарачката.

Производот ќе го платите при приемот на домашна адреса или во локалната пошта, во готовина или со кредитна картичка. Ако не сакате да ги плаќате поштенските трошоци, производите можете да ги купите во некоја од овластените продавници.