Нема производи во вашата кошничка.

Студио Модерна, Веро Центар

Информации за продавницата
Мапа
Прикажи ја продавницата на мапа
Сокриј ја мапата

Адреса:

Булевар Кочо Рацин 1 1000 Скопје

Тел: 02/ 3220 517; 071/ 367 246

Работно време

понеделник до сабота: 10:00-22:00
недела и празници: 10:00-20:00