Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*
 • Rovus Nano Чистач на подови
  -10%

  Rovus Nano Чистач на подови

  Ефикасно отстранува 99,9% од вирусите и бактериите.

  Rovus Nano чистачот на пареа е нов концепт на ефикасна моќ на чистење досега!

  Редовна цена: 4.990,00 ден.

  Специјална цена: 4.490,00 ден.

  Rovus Nano Чистач на подови
  -10%

  Rovus Nano Чистач на подови

  Иновативна технологија која создава постојана моќна пареа.

  Редовна цена: 4.990,00 ден.

  Специјална цена: 4.490,00 ден.

 • Victoria Vac Безжична правосмукалка
  -23%

  Victoria Vac Безжична правосмукалка

  Victoria Vac Правосмукалката претставува комбинација на 2 производи: правосмукалка и џогер. Овој производ ви носи револуција во чистењето во домот.

  Редовна цена: 12.990,00 ден.

  Специјална цена: 9.990,00 ден.

  Victoria Vac Безжична правосмукалка
  -23%

  Victoria Vac Безжична правосмукалка

  Овој производ ви носи револуција во чистењето во домот.

  Редовна цена: 12.990,00 ден.

  Специјална цена: 9.990,00 ден.

 • Spray Mop XL Џогер

  Spray Mop XL Џогер

  Rovus џогерот со систем за распрснување сега е достапен во XL димензија. Поголемата повшрина на навлаката ќе ви овозможи да чистите поефикасно.

  Вашата цена: 1.290,00 ден.

  Spray Mop XL Џогер

  Spray Mop XL Џогер

  Rovus џогерот сега е достапен во XL димензија.

  Вашата цена: 1.290,00 ден.

Како да не најдете

Нашите продавници  

Дали сакате да ги видите нашите производи и да ги пробате? Поминете во една од нашите продавници.

Видете ги нашите продавници

За нас  

Rovus® е бренд со широка палета на производи за чистење, како и производи за нега на облека и за поправки по домот. Моќни и ефикасни производи - го прават животот полесен.

Откријте повеќе

Претплатете се  

Добивајте најнови информации за попусти, вести и совети директно на вашата е-пошта!

Пријавете се тука

Што кажуваат луѓето за Rovus